Ga naar de inhoud
Gouden munten verkopen
· Uncategorized ·

1 min lezen

Peilwaarde voor belastingaangifte

Bij het aangeven van de waarde van jouw goud zijn een aantal regels belangrijk. Voor het bepalen van de waarde van jouw vermogen bestaat een vaste peildatum. Deze peildatum is altijd op 1 januari van het nieuwe jaar. Bij goud kopen en belasting betalen is het eveneens relevant om rekening te houden met de volgende bijzonderheid: kocht je in 2020 goud, dan hoef je dit pas in 2021 aan te geven.

Bij het aangeven van de waarde van jouw goud zijn een aantal regels belangrijk. Voor het bepalen van de waarde van jouw vermogen bestaat een vaste peildatum. Deze peildatum is altijd op 1 januari van het nieuwe jaar. Bij goud kopen en belasting betalen is het eveneens relevant om rekening te houden met de volgende bijzonderheid: kocht je in 2020 goud, dan hoef je dit pas in 2021 aan te geven.

/

Deel dit artikel via