✓Volledig verzekerd transport ✓Taxatie onder videotoezicht ✓Beste biedprijzen van NL
0

Your Cart

Goud verkopen

Wil je direct profiteren van de goudprijs en jouw goud verkopen? Dat kan bij Goudzaken Inkoop. Selecteer de goudbaren, gouden munten of de 14 karaat biedprijs voor jouw oud goud (sieraden). Omdat de goudkoers continu in beweging is kun je waar en wanneer je maar wilt profiteren van koersschommelingen. Leg jouw verkooporder vast en verkoop gemakkelijk op afstand of kom (op afspraak) langs op kantoor van Goudzaken Inkoop.

Voor goudbaren ontvang je 98% van de spotprijs. De biedprijs op gouden munten is 100%. Het populaire gouden tientje kopen wij voor 98% van de actuele goudprijs. Fysiek goud verkopen was nog nooit zo eenvoudig. Maak gebruik van het volledig verzekerde tranpsort naar Goudzaken Inkoop. Bij de verkoop van gouden baren en munten is het belangrijk dat deze afkomstig zijn van LBMA erkende producenten. Twijfel je over de herkomst? Neem dan contact op voor een inkoopvoorstel.

Goud verkopen (baren, munten en sieraden)

Veilig goud verkopen

Het verkopen van edelmetaal is voor velen geen dagelijkse activiteit. Daarom doe je er goed aan jezelf in te lezen. Want weet je wel wat jouw gouden spullen waard zijn? En wat is de actuele goudprijs? Diverse goudkopers maken gebruik van de onwetendheid van jou als verkoper. Ga daarom altijd op zoek naar geschikte informatie voordat je over gaat tot de verkoop van goud of zilver.

Via Goudzaken Inkoop maken we het verkopen van goud zeer gemakkelijk. Evenals de mogelijkheid om online goud te kopen, kun je dit nu ook verkopen. Voeg de baren, munten of oude sieraden van goud toe aan jouw verkooporder, vul jouw gegevens in en rond de verkooporder af. Zo zet je direct de koersprijs vast en kun je overgaan tot het verzilveren van jouw geld. Benieuwd naar de werkwijze van Goudzaken Inkoop?

Goud verkopen goudbaren en munten verkopen

Werkwijze bij verkoop

Na het volledig aanleveren van de verkooporder voor de gouden producten wordt het vervoer georganiseerd. Zodra het goud aan Goudzaken Inkoop geleverd is vindt binnen 48 uur controle & taxatie plaats. Deze controle is onder videotoezicht.

Zodra de hoeveelheid fijngoud is bepaald (grammen goud) en de baren/munten als echt zijn gemarkeerd wordt de uitbetaling direct voldaan. Dit kan zowel contant (uitsluitend bij kantoorbezoek op afspraak) als per bankoverschrijving.

Onze inkoopgarantie

Verkoop waar en wanneer je maar wilt jouw munten en baren voor de beste actuele biedprijzen.

De waardering van goudzaken.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.9/10 gebaseerd op 247 reviews.