✓Volledig verzekerd transport ✓Taxatie onder videotoezicht ✓Beste biedprijzen van NL
0

Your Cart

Gouden munten verkopen

Wil je direct gouden munten verkopen? Voor gouden munten die voldoen aan de vereisten betalen we 100% van de actuele goudprijs. Je kunt elke gouden munt verkopen met een gewicht van 1 gram tot en met 1 troy ounce goud. Het is uitsluitend mogelijk gouden munten te verkopen welke zijn geproduceerd door LBMA erkende smelterijen. Bekende gouden munten zijn Maple Leaf, Krugerrand, Kangaroo en het gouden tientje. Is jouw gouden munt niet afkomstig van een LBMA erkende smelter? Neem dan contact op voor verkoop.

Je kunt gouden munten verkopen voor actuele prijzen. Deze prijzen worden iedere vijf minuten bijgewerkt (behalve in het weekend). Omdat Goudzaken Inkoop de ingekochte gouden munten direct kan verkopen kunnen wij een zeer scherpe biedprijs hanteren.

Gouden munten

Veilig Gouden munten verkopen

Het verkopen van munten is voor velen geen dagelijkse activiteit. Daarom doe je er goed aan jezelf in te lezen. Want weet je wel wat jouw gouden munt waard is? En wat is de actuele goudprijs? Diverse goudkopers maken gebruik van de onwetendheid van jou als verkoper. Ga daarom altijd op zoek naar geschikte informatie voordat je over gaat tot de verkoop van een gouden munt.

Via Goudzaken Inkoop maken we het verkopen van goud zeer gemakkelijk. Evenals de mogelijkheid om online goud te kopen, kun je dit nu ook verkopen. Voeg de munten van goud toe aan jouw verkooporder, vul jouw gegevens in en rond de verkooporder af. Zo zet je direct de koersprijs vast en kun je overgaan tot het verzilveren van jouw geld. Benieuwd naar de werkwijze van Goudzaken Inkoop?

Gouden munten verkopen

Werkwijze en afhandeling

Na het volledig aanleveren van de verkooporder voor de gouden producten wordt het vervoer georganiseerd. Zodra de gouden munten aan Goudzaken Inkoop geleverd zijn vindt binnen 48 uur controle plaats. Deze controle is onder videotoezicht.

Zodra de gouden munten als echt zijn gemarkeerd wordt de uitbetaling direct voldaan. Dit kan zowel contant (uitsluitend bij kantoorbezoek op afspraak) als per bankoverschrijving.

Onze inkoopgarantie

Verkoop waar en wanneer je maar wilt jouw munten en baren voor de beste actuele biedprijzen.

De waardering van goudzaken.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.9/10 gebaseerd op 247 reviews.