✓Volledig verzekerd transport ✓Taxatie onder videotoezicht ✓Beste biedprijzen van NL
0

Your Cart

Zilver verkopen

Wil je direct profiteren van de zilverprijs en jouw zilver verkopen? Dat kan bij Goudzaken Inkoop. Selecteer de zilverbaren of zilveren munten welke je wilt verkopen. Omdat de zilverkoers continu in beweging is kun je waar en wanneer je maar wilt profiteren van koersschommelingen. Leg jouw verkooporder vast en verkoop gemakkelijk op afstand of kom (op afspraak) langs op kantoor van Goudzaken Inkoop.

Voor zilverbaren ontvang je 98% van de spotprijs. De biedprijs op zilveren munten is 120%. Fysiek zilver verkopen was nog nooit zo eenvoudig. Maak gebruik van het volledig verzekerde transport naar Goudzaken Inkoop. Bij de verkoop van zilveren baren en munten is het belangrijk dat deze afkomstig zijn van LBMA erkende producenten. Twijfel je over de herkomst? Neem dan contact op voor een inkoopvoorstel.

Zilver verkopen (Zilverstaven en zilveren munten)

Veilig zilver verkopen

Het verkopen van edelmetaal is voor velen geen dagelijkse activiteit. Daarom doe je er goed aan jezelf in te lezen. Want weet je wel wat jouw zilveren spullen waard zijn? En wat is de actuele zilverprijs? Diverse zilverkopers maken gebruik van de onwetendheid van jou als verkoper. Ga daarom altijd op zoek naar geschikte informatie voordat je over gaat tot de verkoop van goud of zilver.

Via Goudzaken Inkoop maken we het verkopen van zilver zeer gemakkelijk. Evenals de mogelijkheid om online zilver te kopen, kun je dit nu ook verkopen. Voeg de baren en munten van zilver toe aan jouw verkooporder, vul jouw gegevens in en rond de verkooporder af. Zo zet je direct de koersprijs vast en kun je overgaan tot het verzilveren van jouw geld. Benieuwd naar de werkwijze van Goudzaken Inkoop?

zilver verkopen

Werkwijze bij verkoop

Na het volledig aanleveren van de verkooporder voor de zilveren producten wordt het vervoer georganiseerd. Zodra het goud aan Goudzaken Inkoop geleverd is vindt binnen 48 uur controle & taxatie plaats. Deze controle is onder videotoezicht.

Zodra de hoeveelheid fijnzilver is bepaald (grammen zilver) en de baren/munten als echt zijn gemarkeerd wordt de uitbetaling direct voldaan. Dit kan zowel contant (uitsluitend bij kantoorbezoek op afspraak) als per bankoverschrijving.

Onze inkoopgarantie

Verkoop waar en wanneer je maar wilt jouw munten en baren voor de beste actuele biedprijzen.

De waardering van goudzaken.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.9/10 gebaseerd op 247 reviews.