✓Volledig verzekerd transport ✓Taxatie onder videotoezicht ✓Beste biedprijzen van NL
0

Your Cart

Zilverbaren verkopen

Wil je direct zilverbaren verkopen? Voor zilverbaren die voldoen aan de vereisten betalen we 98% van de actuele zilverprijs. Je kunt elke zilverbaar verkopen met een gewicht van 1 gram tot en met 5 kilo zilver. Het is uitsluitend mogelijk zilverbaren te verkopen welke zijn geproduceerd door LBMA erkende smelterijen. Bekende zilverbaar smelters zijn Umicore, C.hafner, Heraeus en Heimerle & Meule. Is jouw zilverbaar niet afkomstig van een LBMA erkende smelter? Neem dan contact op voor verkoop.

Je kunt zilverbaren verkopen voor actuele prijzen. Deze prijzen worden iedere vijf minuten bijgewerkt (behalve in het weekend). Omdat Goudzaken Inkoop de ingekochte zilverbaren direct kan verkopen kunnen wij een zeer scherpe biedprijs hanteren.

Zilverbaren

Veilig zilverbaren verkopen

Het verkopen van zilverstaven is voor velen geen dagelijkse activiteit. Daarom doe je er goed aan jezelf in te lezen. Want weet je wel wat jouw zilveren baar waard is? En wat is de actuele zilverprijs? Diverse zilverkopers maken gebruik van de onwetendheid van jou als verkoper. Ga daarom altijd op zoek naar geschikte informatie voordat je over gaat tot de verkoop van een zilverbaar.

Via Goudzaken Inkoop maken we het verkopen van zilver zeer gemakkelijk. Evenals de mogelijkheid om online zilver te kopen, kun je dit nu ook verkopen. Voeg de baren van zilver toe aan jouw verkooporder, vul jouw gegevens in en rond de verkooporder af. Zo zet je direct de koersprijs vast en kun je overgaan tot het verzilveren van jouw geld. Benieuwd naar de werkwijze van Goudzaken Inkoop?

Zilverbaren verkopen

Werkwijze zilverbaren verkopen

Na het volledig aanleveren van de verkooporder voor de gouden producten wordt het vervoer georganiseerd. Zodra de zilverbaren aan Goudzaken Inkoop geleverd zijn vindt binnen 48 uur controle plaats. Deze controle is onder videotoezicht.

Zodra de zilverbaren als echt zijn gemarkeerd wordt de uitbetaling direct voldaan. Dit kan zowel contant (uitsluitend bij kantoorbezoek op afspraak) als per bankoverschrijving.

Onze inkoopgarantie

Verkoop waar en wanneer je maar wilt jouw munten en baren voor de beste actuele biedprijzen.

De waardering van goudzaken.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.9/10 gebaseerd op 247 reviews.